DUOday transformeert

Na 13 succesvolle edities is het tijd voor vernieuwing.

DUOday richtte zich vooral op het creëren van ontmoetingskansen tussen werkgevers en werkkrachten en concentreerde zich rond één dag. Dat zien we graag anders in de toekomst.

Vanaf nu zullen we met GTB nog meer inzetten op de dagelijkse acties op werkvloeren van onze bemiddelaars in hun streven naar duurzame succesverhalen. In mei vieren we deze successen en zetten we de bedrijven waar we actief zijn in de bloemetjes.

Wil je ook actie ondernemen voor een inclusief HR-beleid?

Contacteer ons


Een beetje geschiedenis

DUOday ontstond in Ierland. In 2010 werd het ook kleinschalig georganiseerd in Vlaams-Brabant. Al snel groeide dit initiatief van GTB uit tot een actie die jaarlijks in het ganse land plaatsvond. Daarvoor kon GTB rekenen op UNIZO, VERSO, VDAB, VOKA en de Werkplekarchitecten als gewaardeerde partners.

Ondertussen vindt DUOday plaats in 12 Europese landen en zijn er ook initiatieven buiten Europa. In Vlaanderen transformeert DUOday van een bewustmakingsactie naar een aanpak die streeft naar duurzame succesverhalen.

2010

Halle en Vilvoorde

2015

Heel België

Heden

Meer dan 12 landen in Europa houden jaarlijks hun eigen editie van DUOday. In Vlaanderen en Brussel evolueert DUOday naar een initiatief dat streeft naar duurzame succesverhalen.Benieuwd wat DUOday teweegbracht? Blik dan even terug met onze video's.

Bekijk onze video's