Regio Vlaanderen & Brussel

DUOday is een werkbelevingsdag waarop een medewerker van uw bedrijf een DUO vormt met een werkzoekende met een ondersteuningsnood.

Het is een eenvoudige manier om de mogelijkheden van deze werkkrachten te ontdekken en kennis te maken met de voordelen voor u als werkgever. Bovendien laat u de werkzoekende proeven van de jobinhoud.


deelnemende bedrijven voor de volgende editie

Deelnemen

Deelnemende bedrijven


Waarom DUOday?

Waarom DUOday?

Onze arbeidsmarkt barst van het talent - talent waar ondernemingen niet altijd aan denken bij het invullen van vacatures. DUOday laat bedrijven kennismaken met de mogelijkheden van werkkrachten in kwetsbare situaties en het dienstverleningsaanbod.

Onze partners

Onze partners

DUOday is een initiatief van GTB in samenwerking met UNIZO, VERSO, VDAB, VOKA en de Werkplekarchitecten.


Testimonials

Onze partners en deelnemende bedrijven getuigen van hun ervaringen met en tijdens DUOday.

Carrefour neemt dit jaar al voor de 6e keer deel aan DUOday. Dit past in een groter verhaal: 'act for change'. Actie ondernemen, daar past DUOday helemaal in. Werken aan diversiteit is vergelijkbaar met diëten. Iedereen weet hoe het moet maar de lastigste stap is ermee beginnen.

Hilde De Sutter, Carrefour

Iedereen werkt binnen zijn mogelijkheden en talenten en iedereen worstelt met zijn beperkingen. Dat vergeten we soms.

Hilde, Stad Gent

DUOday focust op beleving. En dat zorgt elk jaar voor hoopvolle verhalen. Neem nu dat van Karine, een van onze vorige DUOday’ers. Zij vond ondertussen vast werk en neemt nu op haar beurt een werkzoekende onder haar vleugels.

Lieven, Home Thaleia

Schrijf je bedrijf in voor DUOday

Inschrijven